5,0

5261664 Swarovski Saat Alegria Mb Sts/Wht/Sts Pro 5261664

KASA TİPİ : 0 ÇAP : 0 SUYA DAYANINIKLIĞI : 0 EKRAN TİPİ : Analog CAM : 0
Swarovski saat 5261664 Swarovski saatler üstün İsviçre quartz mekanizmasına sahiptir.Façetalı kristallerle süslenen Swarovski saat tasarımlari, elle yerleştirilmiş kristal vurgularla ışıldayan göz alıcı ve zarif tasarımlar sunar.
  Tükendi!  
Saat 16:00’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Tüm işlemler 128 bit SSL ile güvende

ORİJİNAL ÜRÜN

Tüm kartlara vade farksız 3 taksit imkanı

ÜCRETSİZ İADE

14 gün içerisinde ücretsiz iade ve değişim hakkı



Swarovski saat 5261664 Alegria Kol Saati 5261664
Swarovski saatler üstün İsviçre quartz mekanizmasına sahiptir.Façetalı kristallerle süslenen Swarovski saat modelleri, elle yerleştirilmiş kristal vurgularla ışıldayan göz alıcı ve zarif modeller sunar.İsviçre yapımı saatlerden oluşan Swarovski koleksiyonu sportif tarzlardan gösterişli modellere geniş seçenekler içermektedir.Baş döndürücü Crystal Mesh tasarımlar seçkinlik ve ihtişam yayıyor.
Swarovski saat koleksiyonu yenilikçilik ve kaliteyi markanın benzersiz kristal kesim uzmanlığı ile bir araya getirerek çağdaş kadın ve erkekler için ideal moda aksesuarları sunuyor.
Swarovski Garanti
Günkut saat olarak Swarovski markası yetkili bayi ve satıcı olarak hizmet vermekteyiz.Günkut saat; İstanbul ve İzmir deki farklı semtlerde bulunan Swarovski mağazalarının yanı sıra Swarovski online satış ilede birbirinden şık tasarımları beğeninize sunmaktadır.
Tüm satışa sunduğumuz Swarovski ürünleri Günkut saat garantisi altındadır.Ürün sevkiyatları Swarovski orjinal kutusu, garanti belgesi ve faturası ile yapılır.