5,0

16496 St Dupont Çakmak Ligne2 Mavi & Rose Gold 16496 16496

KASA TİPİ : 0 ÇAP : 0 SUYA DAYANINIKLIĞI : 0 EKRAN TİPİ : 0 CAM : 0
Dupont marka çakmaklarda, jelatini açılmış ürünlerin iadesi ve değişimi yapılmamaktadır.
  Tükendi!  
Saat 16:00’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Tüm işlemler 128 bit SSL ile güvende

ORİJİNAL ÜRÜN

Tüm kartlara vade farksız 3 taksit imkanı

ÜCRETSİZ İADE

14 gün içerisinde ücretsiz iade ve değişim hakkı



S.T. Dupont Briquet Ligne 2 Laque De Chine Bleue Et Or Rose Çakmak 16496

S.T. Dupont Briquet Ligne 2 Blue & Rose Çakmak 16496 Özellikleri

Çağdaş tasarımıyla her açıdan dikkat çeken S.T. Dupont Ligne 2 Laque de Chine Bleue Et Or Rose çakmak, mavi lake zemin üzerinde zarif detaylarla Paris’in elit şıklığını temsil eder. Kullanmaktan asla sıkılmayacağınız kusursuz bir aksesuar olan çakmak, altının cazibesiyle göz alıcı bir şıklığa kavuşuyor. Ünlü Fransız markasının en özel serilerinden birinin parçası olan çakmak, prestijli ve lüksün en kısa tanımını bu elit çizgilerin arasına gizliyor.

 

· Zarif kutusu ile birlikte sunulmaktadır.

 

ÜRÜN BAKIMI VE DOLDURMA

ST Dupont çakmağınız fazlaca bakım gerektirmez. Orijinal parlaklığını geri yüklemek için, yumuşak bir bez kullanarak her türlü kaplamayı temizleyebilirsiniz (asla solvent bazlı ürünler kullanmayın).

Tüm gümüş kaplama parçalar için, ticari olarak temin edilebilen özel bir gümüşçü bezi kullanın. Tüm doğal lake parçaları için gözlük camları veya mücevheratlarınızda yaptığınız gibi yapın. Yüzeyi havalandırın ve yumuşak bir bezle ovun. Darbelere, çizilmelere, sürtünme ve suya karşı inanılmaz derecede sert ve dayanıklıdır.

 

Satışa sunulan tüm ürünler orijinal ve 2 yıl garantilidir. Orijinal kutusu, garanti belgesi, evrakları ve faturası ile sevk edilir. Günkut saat S.t. Dupont markası resmi satıcısıdır.